Изложба филмских плаката и промоција књига

Аудио-визуелни центар Републике Српске, Филмски центар Србије и Бански двор вас позивају да присуствујете изложби филмских плаката и промоцији књига, која ће се одржати 1. новембра 2022. године у Банском двору.

Почетак сарадње између Аудио-визуелног центра Републике Српске, Филмског центра Србије и Банског двора биће озваничен отварањем изложбе филмских плаката „ТРАГОВИ ЈЕДНОГ ВРЕМЕНА“ (плакати из прериода 1945-1970) у 18:30 у Малом изложбеном салону Банског двора, након чега нас очекује промоција двије књиге: ПРИРУЧНИК ЗА ПИСЦЕ СЦЕНАРИЈА аутора СИДА ФИЛДА и ПИСЦИ У БИОСКОПУ аутора СЛОБОДАНА ШИЈАНА, која ће се одржати од 19:30 у концертној дворани Банског двора. Специјални гост на промоцији књиге биће познати српски редитељ Слободан Шијан који ће, на наше велико задовољство, након дуже медијске паузе, говорити о својој књизи „Писци у биоскопу“.

Бесплатне позивнице могу се преузети на билетарници Банског двора од уторка 25. октобра, сваким радним даном, осим викендом у периоду од 12.00 до 18.00 часова.

A modern theme for the film industry & video production