Izložba filmskih plakata i promocija knjiga

Audio-vizuelni centar Republike Srpske, Filmski centar Srbije i Banski dvor vas pozivaju da prisustvujete izložbi filmskih plakata i promociji knjiga, koja će se održati 1. novembra 2022. godine u Banskom dvoru.

Početak saradnje između Audio-vizuelnog centra Republike Srpske, Filmskog centra Srbije i Banskog dvora biće ozvaničen otvaranjem izložbe filmskih plakata „TRAGOVI JEDNOG VREMENA“ (plakati iz prerioda 1945-1970) u 18:30 u Malom izložbenom salonu Banskog dvora, nakon čega nas očekuje promocija dvije knjige: PRIRUČNIK ZA PISCE SCENARIJA autora SIDA FILDA i PISCI U BIOSKOPU autora SLOBODANA ŠIJANA, koja će se održati od 19:30 u koncertnoj dvorani Banskog dvora. Specijalni gost na promociji knjige biće poznati srpski reditelj Slobodan Šijan koji će, na naše veliko zadovoljstvo, nakon duže medijske pauze, govoriti o svojoj knjizi „Pisci u bioskopu“.

Besplatne pozivnice mogu se preuzeti na biletarnici Banskog dvora od utorka 25. oktobra, svakim radnim danom, osim vikendom u periodu od 12.00 do 18.00 časova.

A modern theme for the film industry & video production